Actueel

Bent u werkgever? Dit zijn in 2023 de 5 grootste veranderingen voor u

Een nieuw kalenderjaar voor u en uw personeel. Bij Hut Accountants wensen we u alle goeds voor het komende ondernemingsjaar. Daarnaast sommen we graag de grootste veranderingen op waar u als werkgever in 2023 mee te maken kan krijgen.

Lees verder

4 essentiƫle belastingtips voor ondernemers

Of u nu onderneemt vanuit een eenmanszaak, een vof, een maatschap of commanditaire vennootschap (CV). In al deze gevallen krijgt u als zelfstandige te maken met de inkomstenbelasting. Aan het einde van dit kwartaal (maart 2023) is het weer zover en moet er aangifte gedaan worden over het afgelopen boekjaar. Hut Accountants geeft graag 4 essentiële belastingtips voor ondernemers

Lees verder

Balansherstel voor werken met en als zelfstandige(n)

Veel zelfstandigen kiezen bewust voor werken in de vorm van ondernemerschap. Het belang van deze zelfstandigheid wordt erkend vanuit de politiek, waardoor er ook de nodige (fiscale) voordelen aan verbonden zijn. Er zit echter ook een negatieve keerzijde aan de sterke groei van de groep zzp’ers. Vandaar dat het kabinet in 2022 is gestart om maatregelen omtrent zzp-schap verder uit te werken en balansherstel t.a.v. werken met en als zelfstandige(n) te herstellen ten opzichte van werken in loondienst.

Lees verder