Actueel

Bereid uw klimaatsubsidie-aanvraag SDE++ 2022 nu al voor

Om de energietransitie mogelijk te maken staan Nederlandse bedrijven diverse klimaat gerelateerde subsidies ter beschikking. Zo ook de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). De SDE++ 2022 gaat op 28 juni 2022 om 09.00 uur voor het eerst open. Maar u kunt uw aanvraag nu alvast voorbereiden.

Lees verder

De fiscale consequenties bij omzetting van een BV naar een eenmanszaak

Er zullen in het verleden diverse redenen zijn geweest voor u als ondernemer om voor de BV-vorm te kiezen. Afgezien van beperking van de aansprakelijkheid waren er wellicht ook fiscale motieven. Op enig moment kan er echter aanleiding zijn om uw BV alsnog om te zetten in een andere rechtsvorm. Hut Accountants informeert u graag over de fiscale consequenties bij omzetting van een BV naar een eenmanszaak.

Lees verder

Snel uw werkelijke omzet voor TVL doorgeven!

Maakte uw organisatie tijdens de coronapandemie gebruik van de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) over kwartaal 1 2020, kwartaal 4 2020 en/of kwartaal 1 2021? RVO heeft voor het opmaken van de eindafrekening uw werkelijke omzet nodig. Om problemen te voorkomen moet u beslist snel uw werkelijke omzet voor de TVL doorgeven!

Lees verder