Actueel

Verduurzaam uw organisatie door middel van de EIA, de MIA en de Vamil

Milieubehoud, duurzaamheid en versnelling van de energietransitie, dat willen we als Nederlanders allemaal. En ook als ondernemer dragen we daar graag aan bij. Maar dan is het wel prettig wanneer u daarbij van de overheid een financieel steuntje in de rug krijgt, waarmee u het financiële gat tussen reguliere en duurzame investeringen in enige mate kunt overbruggen. Gelukkig zijn daar de duurzame vormen van investeringsaftrek voor, zoals de EIA, MIA en de Vamil. Nooit van gehoord? Hut Accountants legt graag…

Lees verder

Salarisadministratie op orde bespaart kosten: 3 tips

Rondom het voeren van een correcte salarisadministratie treft u in Nederland een woud van regels aan. Een foutje is daarbij snel gemaakt en kost vaak behoorlijk wat geld. Hut Accountants geeft u alvast 3 tips waarmee u uw salarisadministratie op orde houdt.

Lees verder

Van eenmanszaak naar bv: 3 redenen en manieren

Er zijn verschillende redenen waarom het interessant kan zijn om uw bedrijf om te zetten van eenmanszaak naar bv. Daarbij zijn er ook meerdere manieren om dat te kunnen bewerkstelligen. ‘Van eenmanszaak naar bv’. Hut Accountants legt uit welke beweegredenen er zijn en welke manieren van omzetting er zijn.

Lees verder