Referenties

Hut Accountants werkt samen met ondernemers in uiteenlopende branches. Van advocatuur tot zorg; we zijn betrokken bij uw onderneming! 

 

Corrie Muus, ABS Autoherstel Muus

"Dankzij de oplettendheid van Hut konden wij ruim EUR 15.000 aan loonheffingen terugontvangen"

Toen wij overstapten naar Hut was een van de eerste dingen die hen opviel dat er bij een tweetal leerling monteurs niet gebruik was gemaakt van een belastingkorting. Die hebben ze toen nog met terugwerkende kracht voor ons teruggevraagd. Uiteraard waren we hier erg blij mee!

Referenties

Frank Poort, Poort ICT

"Alles ingericht en heldere uitleg gegeven over hoe ik mijn eigen administratie moet voeren. Verder kan ik altijd terecht met mijn specifieke vragen, erg prettig!"

Toen ik een eigen bedrijf startte, zocht ik een accountant die mij kon helpen met het opzetten van de administratie in Moneybird. En alhoewel Hut op dat moment nog niet bekend was met Moneybird, zijn ze hier toch enthousiast mee aan de slag gegaan. Ze hebben alles ingericht en heldere uitleg gegeven over hoe ik mijn eigen administratie moet voeren. Verder kan ik altijd terecht met mijn specifieke vragen, erg prettig!

Referenties

 

H. Snoek, Partyverhuur Luxus

Partyverhuur Luxus is een relatief nieuw bedrijf. Via Moneybird ben ik in contact gekomen met Hut Accountans en dan specifiek met Petra. Zij is voor mij altijd toegankelijk, heeft kennis van zaken en zoekt zaken uit. Daar waar nodig voorziet Petra mij van extra kennis en dat altijd op een vriendelijke manier. Petra is goed bereikbaar en ook snel bereikbaar. Kortom, ik ben zeer tevreden over haar kennis en kunde.

 

Stichting Forus

Petra, werkzaam bij Hut Accountants is een zeer betrokken accountant, is nagenoeg altijd (telefonisch) bereikbaar en reageert snel. Daarnaast beschikt Petra over voldoende vakkennis waar zij ons ten volle mee ondersteunt.

 

Margriet Maris, Het volste vertrouwen

Petra, werkzaam bij Hut Accountants heeft mij uitstekend geholpen bij het overzetten van mijn boekhouding naar Moneybird. Ze legt goed uit wat en waarom en is geduldig en goed bereikbaar. Nu kan ik echt met een druk op de knop zien hoe mijn bedrijf draait.

 

Nienke Sterrenburg, De Helleborus 

Petra is een zeer kundige accountant. Ze neemt altijd de tijd voor ons en legt het goed uit! Toen we overstapte op Moneybird zijn we overgestapt naar Hut accountants. Dit is geen moment tegen gevallen! We kunnen dit aan iedereen aanbevelen.

 

Hidde Hageman

Petra denkt geweldig mee en geeft echt toegevoegde waarde. Een aanwinst voor een goede boekhouding!

 

 

Contact opnemen
Highlights vanuit onze branche