Actueel

Belastingzaken regelen nadat iemand is overleden

Een overlijden is ten eerste een trieste aangelegenheid. Het legt een groot emotioneel beslag op de nabestaanden. En dat terwijl er in zo’n periode ook zoveel geregeld moet worden. Zeker wanneer iemand onverwacht is overleden, kan er daarbij ook nog eens sprake zijn van een behoorlijke mate van complexiteit. Zo moeten nabestaanden onder andere diverse belastingzaken regelen nadat iemand is overleden.

Lees verder

Bijzonderheden omtrent loonkostenvoordelen (LKV)

Als werkgever kan men sinds 2018 gebruikmaken van zogenaamde loonkostenvoordelen (LKV). Dit betreft een tegemoetkoming in de loonkosten voor werknemers met een moeilijke positie op de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende situaties waarin iets bijzonders met deze loonkostenvoordelen aan de hand is. Hut Accountants brengt u graag op de hoogte.

Lees verder

Hoe verduurzaam je je bedrijfsvoering?

Duurzaamheid is een trend en een containerbegrip. Toch wordt het steeds belangrijker om als onderneming mee te doen aan de ‘duurzaamheidsrush’. Vanuit het eigen geweten, maar ook omdat stakeholders waaronder afnemers en overheden daar actief om vragen. Maar hoe verduurzaam je je bedrijfsvoering?

Lees verder