Maatregelen Hut Accountants in verband met het coronavirus

Nederland wordt op dit moment geconfronteerd met het COVID-19 virus (coronavirus). Het RIVM en andere betrokken overheidsinstanties hebben diverse (strengere) maatregelen aangekondigd. Wij leven erg mee met iedereen die geraakt wordt door deze situatie. Graag informeren wij u over de maatregelen die Hut Accountants neemt.  

Intern
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We nemen de berichtgeving van het RIVM en andere betrokken overheidsinstanties in acht en passen hier onze bedrijfsvoering op aan. Medewerkers werken thuis wanneer zij klachten ervaren of zich prettiger voelen bij het werken vanuit huis. Bij twijfel over klachten wordt er uit voorzorg vanuit huis gewerkt.

Dienstverlening
Onze dienstverlening gaat onverminderd door.
Indien mogelijk stellen wij bij voorkeur persoonlijk contact bij ons op kantoor uit tot een later moment. Mocht het toch noodzakelijk zijn om langs te komen dan vragen wij u om gepaste afstand te houden.

We willen u verzoeken om uw vragen zo veel mogelijk per mail of telefonisch te stellen.

Verdere vragen?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@hutaccountants.nl of bel 050-4094005.

Wij rekenen op uw begrip en wensen u een goede gezondheid toe.
We hopen op korte termijn weer als vanouds met u samen te kunnen werken.