Ik had echt nooit gedacht dat ik dit nog eens zou doen

Heb je dat weleens? Na een drukke werkdag kom je thuis, maar het ontbreekt aan dat sprankje enthousiasme. En als je partner je vraagt hoe je dag was, is het moeilijk om iets positiefs te delen. Je realiseert je dat de teller van positieve momenten niet zo hoog staat als je zou willen.

Misschien is dit wel hét moment om te ontdekken of er een andere, meer geschikte uitdaging voor je in het verschiet ligt. Want werken in de financiële sector kan namelijk allesbehalve saai zijn.

Sandra Hiemstra van der Veen onze Marketing en Office Manager, deelt een mooi voorbeeld: "Een van onze directieleden, Wim Zuidersma AA RB heeft een eigen zweefvliegtuig. Hiermee tilt hij niet alleen onze klanten, maar ook ons eigen personeel naar nieuwe hoogten. Letterlijk dan hè! Want bij Hut Accountants stappen we graag buiten onze comfortzone.”

Ook al had Sandra wat hoogtevrees, toch ging ze ervoor: "Met een tikje hoogtevrees en weinig ervaring met vliegen ben ik er toch voor gegaan. Een vlucht met Wim boven het Groningse landschap. En hoewel ik onderweg de kleur in mijn gezicht verloor, heb ik echt genoten en ben ik blij dat ze mij zo hebben uitgedaagd.

Sandra draagt niet alleen haar steentje bij aan avontuurlijke activiteiten, maar ook aan de gezelligheid binnen het team. Van de beroemde snertlunch tot 'vrouwen met de vrouwen van de mannen'-uitjes, Hut Accountants gaat verder dan alleen werk.

"Niemand is te beroerd om even te helpen als een collega ondersteuning nodig heeft. En dat is erg prettig, zeker als je net nieuw bent bij een organisatie. Daarnaast heb ik elke dag fijne gesprekken, ook met de directieleden. En dat komt ook omdat zij 'gewoon' tussen de medewerkers zitten. Dat zorgt voor een fijne familiesfeer, en daar gedij ik goed bij," zegt Sandra over de sfeer op kantoor.

Een geheim recept hebben we niet. Gezelligheid, gastvrijheid en oprechte aandacht tonen zijn voor ons zo normaal als een kop koffie in de ochtend. "Als medewerker bij Hut Accountants word je uitgedaagd en opgenomen in onze familiaire sfeer. Of je het nu wilt of niet ;)", lacht Sandra. En dat vertrouwde gevoel wordt ook richting klanten uitgestraald. Het is één van de redenen waarom klanten ons waarderen.

Niemand wil zichzelf typeren als doorsnee. Maar tegelijkertijd zijn veel accountancy kantoren dit wel. Weinig vernieuwend en vasthoudend aan processen dat altijd ‘prima gewerkt hebben’. Bij Hut Accountants doorbreken we deze conventie. We zijn bezig met modernisering, bieden de vrijheid om bijvoorbeeld kinderen tussendoor op te halen, moedigen aan je dag zo in te delen dat het perfect bij jou past, én organiseren regelmatig iets 'geks', zoals een dagje zweefvliegen.

"Want één ding is zeker. Bij Hut Accountants is het allesbehalve saai. Zo heb je iedere dag wel iets moois te vertellen als je thuiskomt."

Wil jij nu ook eens ‘proeven’ hoe de sfeer bij ons is? Of ben je nieuwsgierig naar die heerlijke snertlunch? Je bent van harte welkom. Of er nu een vacature is die bij je past of niet.

Bekijk onze actuele vacatures.