Accountantskantoor HUT verandert in Hut Accountants en Hut Bedrijfsadviseurs

Hut Accountants en Bedrijfsadviseurs kent een lange historie in Zuidlaren. Al meer dan 30 jaar verleent het kantoor haar diensten aan het MKB van Zuidlaren en wijde omgeving. Wat begon als een belastingadviesbureau is in de loop van de jaren getransformeerd naar een accountantskantoor waar de adviesrol hoog in het vaandel staat. Met een team van 13 medewerkers staat Hut ondernemers en particulieren dagelijks met raad en daad bij.

In 2018 besloot de leiding van het kantoor dat het tijd werd voor een verandering in huisstijl die inmiddels al weer ruim 15 jaar meeging. Vennoot Koen van Osch: “Om de adviserende rol van het kantoor meer te benadrukken hebben we gekozen voor splitsing van de activiteiten: Hut Accountants voor de traditionele diensten zoals het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes en loonadministraties, en Hut Bedrijfsadviseurs voor de adviesdiensten. “

Het kantoor investeert al sinds jaar en dag in kennis. Om dat nog meer te benadrukken heeft Hut nieuwe diensten ontwikkeld. Van Osch van Hut Bedrijfsadviseurs: “Er wordt specifiek ingezet op hoogwaardig en praktisch inpasbaar belastingadvies, winstverbetering voor MKB ondernemingen en financiële planning, verzuim- en arbeidsongeschiktheidsoplossingen voor ondernemers.”

Voor meer informatie over de veranderingen bent u van harte welkom op de nieuwe websites van het kantoor: hutaccountants.nl en hutbedrijfsadviseurs.nl.